ngrediente
- 500 g conopidă
- 500 g broccoli
- 400 g iaurt simplu (cu un conținut de grăsime de cel puțin 3%)
- 1 linguriță sare (v-o recomand pe aceasta)
- 2 ouă
- 150 g mozzarella dată pe răzătoare (sau alt tip de brânză)
- 2 căței de usturoi
- 1/4 linguriță piper negru măcinat
- verdețuri proaspete (în funcție de preferințe)
Instrucțiuni
- Într-un castron mai mare, amestecă iaurtul cu ouăle, brânză dată pe răzătoare, cățeii de usturoi pisați, condimentele, verdețurile și sarea.
- Desfă conopida și broccoli-ul în buchețele, spală-le și taie-le în bucățele.
- Amestecă-le cu sosul pregătit anterior, apoi toarnă compoziția într-o tavă pentru copt (cu dimensiunile de aproximativ 35 x 25 cm).
- Coace amestecul timp de 40-50 minute la 180 de grade până când se rumenește.