Loading...
Conopidă la cuptor cu broccoli în sos de brânză

ngrediente

  • 500 g conopidă
  • 500 g broccoli
  • 400 g iaurt simplu (cu un conținut de grăsime de cel puțin 3%)
  • 1 linguriță sare (v-o recomand pe aceasta)
  • 2 ouă
  • 150 g mozzarella dată pe răzătoare (sau alt tip de brânză)
  • 2 căței de usturoi
  • 1/4 linguriță piper negru măcinat
  • verdețuri proaspete (în funcție de preferințe)

Instrucțiuni

  1. Într-un castron mai mare, amestecă iaurtul cu ouăle, brânză dată pe răzătoare, cățeii de usturoi pisați, condimentele, verdețurile și sarea.
  2. Desfă conopida și broccoli-ul în buchețele, spală-le și taie-le în bucățele.
  3. Amestecă-le cu sosul pregătit anterior, apoi toarnă compoziția într-o tavă pentru copt (cu dimensiunile de aproximativ 35 x 25 cm).
  4. Coace amestecul timp de 40-50 minute la 180 de grade până când se rumenește.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube
Deprecated: htmlspecialchars(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/tbigro/gabriela/wp-includes/formatting.php on line 4732